7 de nov. 2014

Noves tendències 2015




L'arribada del 2015 ve acompanyada de la presentació de les noves col·leccions, les joies que marcaran tendència els pròxims anys ja desfilen sobre les passarel·les. Com a deure nostre, et mostrem tot allò que et pugui interessar pel que fa a estils actuals.




Fem un petit recorregut a l'escena actual, que ja comença ara al 2014 però es seguirà extenent durant tot el 2015 i els anys posteriors. En la joieria les modes avancen lentament degut al preu, la qualitat i la durabilitat de les peces, però quan ho fan, canvien amb pas fort i grans traces. Actualment el minimalisme és el rei per excel·lència i com a reina aquesta temporada tenim a la natura, joies amb formes inspirades en flors, animals...







 Així doncs per una banda tenim els colors clars de l'or blanc que ressaltaran sobre el nostre fons d'armari fosc de l'hivern, amb formes geomètriques concises i simples. 

















Múltiples braçalets de diverses files rígids i oberts d'un costat, collars en forma Y de llargada considerable, i petits i delicats anells "dainty" molt simples que es portaran a ambdues falanges dels dits.





En l'altra banda els colors pastel seran la base principal, destacant els coralls i turqueses. Formes naturals de flors, inspiració en animals... Res recarregat, més aviat formes modernes esquemàtiques que junt amb els colors difuminats brindaran un toc d'alegria. Nosaltres ja hem fet alguns dissenys d'aquest estil per als nostres clients, i un podem avançar que la gran avantatge d'aquest estil és que ofereix un ampli ventall de personalització. Així si hem de fer un regal, és l'estil que permet que la nostra imaginació es llueixi.













I per als estils més bohemis, tornen els serrells penjants tant en collars com en polseres i braçalets, el toc indie que no et deixarà indiferent. Però respecte als anells, atenció! Un dels clàssics més oblidats trenca esquemes de nou, estem parlant dels anells de cadeneta d'or juntament amb algun motiu o pedra preciosa. Un petit capritx del qual no us en podreu estar.