27 de febr. 2015

Dovas és un jove que va voler sorprendre a la seva parella Elena amb un anell de compromís realment diferent.
A ell sempre li havia agradat modelar fang i fusta, així que es va atrevir a fer l'anell ell mateix i posteriorment portar-lo a un joier especialitzat perquè en fes un d'igual però en or!

I al final va aconseguir crear una història que fins i tot els seus néts explicarien. 
Tot va començar... Amb un tros de cera de joieria!


Bé, i amb unes quantes eines per tallar-lo! Encara que tot ho havia d'amagar a dins d'una caixa perquè ella no sospités res.. 


 Als dos els hi encanta la naturalesa, per això va triar un disseny així


 Fer un anell tan petit és molt complicat, va trigar més de 40 hores!


I quan el va acabar, el va portar al joier que en va fer un motlle de guix i el va fondre amb or groc. Així el resultat va ser un anell completament idèntic al que Dovas havia tallat en cera, però amb un material tant noble com l'or i una preciosa turmalina verda.


Aquesta pedra té una intensitat de color impressionant, i el característic brillo i facetes internes que tenen les turmalines més especials. 


El resultat va ser excepcional... 


I no només per l'anell!! Sinó per la cara de felicitat que va posar Elena quan el va veure!!


Nosaltres podem fer el mateix que va fer Dovas, igual d'original però sense que et calgui saber tallar cera. 
Molt senzill per a tu: si tens alguna idea sobre la vostra història d'amor o algun símbol que us representi, podem fer una joia que plasmi aquest sentiment.

Així només et caldrà una idea aproximada del que vols fer, i nosaltres, que tenim experiència en els temes de joieria, ja t'assessorarem quina és la millor forma de fer-ho, quina pedra hi quedaria bé si és que vols que en porti alguna, o si hi quedarà millor or blanc o or groc.

D'aquesta forma podràs regalar l'anell més original per la teva parella!



Font: Upsocl