8 de set. 2015



ATENCIÓ: SORTEIG FINALITZAT

Molt senzill:

- Subscriu-te als nostres correus electrònics omplint el formulari de més a baix (prometem no enviar masses correus!) 
- I dona'ns un LIKE a la nostra pàgina principal de facebook des d'aquí


Automàticament entraràs a la llista de participants del nostre sorteig, que es farà el dia dilluns 14 de desembre de 2015 mitjançant una aplicació web de sorteigs a l'atzar. 
El premi es un brillant de 0,25 ct. de característiques H SI II Good/Good valorat en 564€, sense cap més requisit. 



Subscriu-te a la nostra Newsletter

* Camps obligatoris










Les dades proporcionades no es concediràn a tercers, i es conservarà la privacitat i confidencialitat de tota la vostra informació.
Podreu participar les persones físiques, majors de 18 anys, amb un sol perfil de facebook per persona. Les inscripcions seran vàlides fins el dia del sorteig a les 10:00 am.
El premi només es podrà recollir personalment pel guanyador a la nostra botiga (C/ Casanova, 260 entl. 2a Barcelona 08021) mitjançant identificació amb el DNI.  
El premi es notificarà al guanyador per email i per telèfon. Si el guanyador no recull el premi en un termini de 15 dies, procedirem a un nou sorteig.
La particpació suposa la total acceptació d'aquestes bases presents.
Oriol Agorreta Orfebre es reserva el dret a modificar les bases del sorteig, i comunicar-ho als participants a través de l'email, facebook i blog. També es reserva el dret a solventar totes aquelles controversies que puguin sorgir en la celebració del sorteig.
Els participants es responsabilitzen de la veracitat de les dades aportades.
El participant que intenti qualsevol tipus de manipulació per afavorir les probabilitats de guany, serà exclòs del concurs.